Massages

Behandeling Rug

Sonja Hoefnagels biedt twee soorten massage aan. U kunt bij haar terecht voor een ontspannings- of sportmassage.

Sportmassage

Iemand die veel sport weet dat zijn spieren veel te verduren krijgen. Een sportmassage is een stevige massage die vooral op de spieren gericht is. Door middel van knedingen en effleurages wordt ervoor gezorgd dat de spierspanning afneemt en de bloedcirculatie toeneemt. De afvalstoffen worden zo verwijderd, waardoor de spieren weer soepel worden. Sportmassage heeft een preventieve werking en zorgt voor een sneller herstel na sport of lichamelijke arbeid. Het is ook zeer geschikt voor mensen die door stress of een verkeerde houding last hebben van (spier)spanning, vermoeidheid of stijfheid. Ook als u last heeft van rug, nek, schouder of hoofdpijn/migraine klachten, is massage aan te bevelen. Een sportmassage bevordert uw spierherstel.

Ontspanningsmassage

Regelmatige massage helpt het lichaam ontspannen en geeft een moment van rust. Het zorgt tevens voor een betere doorbloeding en de flexibiliteit van het lichaam wordt vergroot. Tegenwoordig presteren we veel onder tijdsdruk. Dit brengt stress met zich mee en vergt dan ook veel van het lichaam en geest. Dat hoeft geen probleem te zijn als we maar regelmatig ontspannen. Zo niet, dan kan werkdruk, stress en een verkeerde werkhouding leiden tot klachten als: hoofdpijn, nekkramp, rugklachten, vastzittende spieren en gewrichtspijnen.
Een ontspanningsmassage is rustgevend en uw lichaam ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Ook zorgt het voor rust in uw hoofd en stimuleert het zelfgenezend vermogen wat in ieder mens aanwezig is.

 

Reacties zijn gesloten.